Welkom bij Mulder Flevoland

Wij zijn gespecialiseerd in Wallco vloeibaar behang  voor de afwerking van o.a. plafonds, muren, vloeren, trappen
Wij hebben unieke producten en een groot assortiment.


MULDER FLEVOLAND
T.MULDER
06-10 61 22 35
036-52 13 456
Eendrachtstraat 20 
1335TN Almere
E-MAIL
info@mulderflevoland.nlALMERE OOSTVAARDERSBUURT - Tom Mulder van Klusbedrijf Flevoland is het juiste adres voor heel veel werkzaamheden in huis. "Van onder tot boven bieden wij onze diensten aan. Dat loopt van muurafwerking en wandbekleding, via traprenovatie tot plafonds en gietvloeren."

Nieuw is dat Klusbedrijf Flevoland ook WallCo vloeibaar behang kan leveren. "Dit is een veelzijdig, innovatief product, gemaakt van natuurlijke materialen. Het is naadloos aan te brengen op iedere muur en in vele kleuren leverbaar, het is geluidsabsorberend en warmte-isolerend. Wat heel bijzonder is: er kunnen patronen in worden verwerkt: disneyfiguren bijvoorbeeld voor kinderkamers. Maar ook bedrijfslogo's." Het oogt warm, voelt prettig aan en is bestand tegen verkleuring.

www.WALLCO.nl

Op de website van WallCo staan nog meer voordelen van deze bijzondere muurbekleding. Ook is er een demofilm te bekijken. Tom: "Bij klanten kom ik graag, op afspraak, met een stalenboek thuis langs. Klanten zijn om verschillende redenen blij met dit product: 'Mijn geluidsinstallatie komt nu veel beter tot zijn recht', is het bij de een, 'Het is kindvriendelijk', meldt de ander, "bijvoorbeeld omdat het mogelijk is om delen van het aangebrachte behang onzichtbaar te verwijderen en vervangen."
Tom Mulder is verheugd dat hij nu ook het adres is voor advies over en het bestellen van WallCo vloeibaar behang. Kenmerkend voor zijn bedrijf is dat hij tijd uittrekt voor iedere klant om de gewenste verandering in huis vooraf goed door te spreken, zodat het eindresultaat naar verwachting is. Zijn website: www.klusbedrijf-flevoland.nl.